Fragment från ett Sekel - En audiovisuell konsert
Source : Netticket
Organizer : Skafferiet r.f
Address : Kirkkopuistikko, Kyrkoesplanaden 22, 65100 VAASA, VASA Vaasa, FI

(20 Jan, 2023) Fragment från ett Sekel - En audiovisuell konsert


Tags Times Description More Images Write a Review Videos Maps

Tags

N/A

Times

Starts at: Ends at:

Description

"Fragment från ett Sekel" on audiovisuaalinen konsertti, missä elokuva ja musiikki esitetään samaan aikaan. Ensi-ilta tapahtuu Ritzissä perjantaina 20.1.2023 klo. 19.00

Lippu: 20 €
Ritz-jäsen, Opiskelija 10 €

Kesto 70 min.

Musiikki on saanut inspiraationsa äänistä ja elementeistä, jotka ovat ja ovat olleet tärkeitä ihmisille viimeisen vuosisadan aikana. Ihmisäänet teollisuudesta ja infrastruktuurista kieleen ja kulttuuriin sekoittuvat sään ja luonnon äänillä. Eri-ikäisten ihmisten tarinoiden kautta isosta teemasta tulee läheinen ja henkilökohtainen.

"Fragment från ett sekel" on säveltänyt ja kuvannut Audun Nedrelid, jolla on tausta elokuvantekijänä ja muusikkona. Hän on kotoisin Norjasta, mutta asuu Kaskisessa, missä hän sai inspiraation projekti.

Bändi koostuu jazz- ja rock-skenen muusikoista Pohjanmaa; Anton Lindholm kitarassa (1G3B, The Siewert Öholm Experience and The Parties), Mikael Skogberg bassossa
(Magic Wave, Lasse Eriksson Band, Nektor, Kouzin Bedlam) ja Patrik Björni rummuissa (Noste, BÖRN Quartet). Mikael Södergrann on suunnitellut äänimaailman ja dolby miksauksen.

Tervetuloa iltaan, missä saat sekä elokuva- että konserttielämyksen ja ehkä jäät miettimään, mitä seuraava vuosisata tuo tullessaan.

Bändi:
Koskettimet: Audun Nedrelid
Kitara: Anton Lindholm
Basso: Mikael Skogberg
Rummut: Patrik Björni

Sävellys ja elokuva: Audun Nedrelid
Äänisuunnittelu: Mikael Södergrann

More Images

Fragment från ett Sekel - En audiovisuell konsert

Reviews (0)

Please login to write a review.
No Reviews yet...